Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Nije Ceca, nije Jeca, ona je NAJBOGATIJA PJEVAČICA U SRBIJI: Tašna košta kao 2 stana, a na nogama joj zlato! – Alternativa

Ukoliko ste pomislili da je Jelena Karleuša ili Ceca Ražnatović najbogatija na srpskoj javnoj sceni, onda znajte da ste se jako prevarili. Riječ je o starleti koja se skoro pojavila na sceni, a koja je zahvaljujući svom bogatstvu uspjela brzo da se izdigne i postane popularna na našim prostorima.

Radi se o Didi DŽej , odnosno Dijani Janković. On se 2013. godine udala za Danijela Rokovića, velikog IT stručnjaka koji je stariji od nje čak dvadeset godina. U Srbiji su kupili kuću na Vračaru koja se prostire na 500 kvadratnih metara.

Dijana je istakla kako njen gardarober mnogo vrijedi, te da je skuplji od veline kuća u Srbiji. Obzriom da oko njega ima mnogo posla i mora se sve održavati, za to joj pomažu kućne pomoćnice, i to čak tri. Dijana ima u planu da u narednom periou , cijeli jedan sprat kuće pretvori u gardarober, pa uskoro ide uređenje i renoviranje.

Navela je kako će na tom spratu da bude mnogo ogledala. Jedan zid će da iskoristi za obuću, dok će joj drugi služiti za torbe, da ih sve lijepo i pregledno poreda. Dijana ima Hermesovu Birkin torbu koja je u orandž boji, a koja je koštala kao dva stana u Beogradu. Za ovu torbu se prave liste čekanja, a ona je uspjela odmah da je dobije i to po cijeni od 100 000 dolara.

Kupuje sebi i cipele sa zlatnim detaljima, kao i razne satove. Ona je i prije udalje za svog supruga dobro zarađivala, alis ada joj je bukvalno upala kašika u med i uživa u bogatstvu i luskuzu.