Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Nije dugo žalila za Marinkom: Slavica Rokvić u zagrljaju drugog muškarca! Vratila osmijeh na lice! – Alternativa

Kada se saznalo za smrt Marinka Rokvića mnogi su zaplakali i nisu se mogli pomiriti sa činjenicom da nas je ovaj pjevač rano napustio. Zauvijek ćemo ga pamtiti po dobrim djelima, kao i hitovima koje je ostavio iza sebe, a vjerujemo da će još desetljećima da budu pjevani.

Iako je imao probleme sa ozbiljnom i opakom bolesti, nikada se nije predavao i pokazao je da se čovjek treba boriti za svoj život do posljednjeg dana. Kao što i sami znate, pjevač je preminuo od karcinoma pankreasa. Iako je i on i njegova porodica pokušavala na razne načine, tražili i najbolje ljekare kako bi se bolest zaustavila, u toj namjeri nisu uspjeli.

Njegov odlazak potresao je sve njegove kolege i fanove, ali svakako da je najveći uticaj imao na njegovu porodicu. Sva tri njegova sina nisu se mogli pomiriti sa činjenicom da njihovog oca više nema, a kako smo mogli vidjeti najteže je to podnio Nikola Rokvić. Teško je bilo i njegovoj supruzi Slavici, koja je bila s njim do zadnjeg dana, iako ju je pjevač godinama varao.

Od smrti pjevača prošlo je samo četiri mjeseca. Slavica je do prije nekoliko dana nosila crninu, nismo je mogli vidjeti u javnosti, a tek je skoro objavila jednu fotografiju sa unukom , na kojoj možemo vidjeti da se smije. Njeni prijatelji izjavili su kako joj je upravo taj unuk pomogao da se izdigne iz svega i vrati iz žalosti.

Šta vi mislite o svemu ovome!? Svoje mišljenje pišite nam u komentare!