Danas je kao bomba odjeknula vest koju je na svom Fejsbuk nalogu objavila Mirjana Antonović. Zvanična sudska presuda da su Miroslav Ilić i Devin sin i otac.

Pjevač nije želio mnogo da komentariše presudu dok se ne uvjeri, a povodom cijele situacije za Pink.rs je progovorila pjevačica Zorica Marković.

S Miroslavom o tome nikad nisam razgovarala, nikad nije demantirao da je Devinov otac, a sad ne znam je li to demantirao novinarima. Zna se da mu je on otac, i sve je napisano, ali ne mora značiti da je to istina.

Koliko ja znam, nije htio raditi DNK, vjerojatno zato što je znao da je njegov. Nikad ga nisam čula da kaže da nije njegovo dijete. Miroslav i ja smo u dobrim odnosima, zbog epidemije, nismo se dugo vidjeli, nema putovanja kao prije… , ali uvijek smo održavali dobre odnose.

Nema razloga da ne prihvati sina. Možda se požalio na način na koji je žena sve to predstavila. Bio je to nepotreban napad od strane novinara, možda je na njemu djelovala ogorčenost pa je šutio.

Ne znaš koliko gadova ima na pozornici. Pjevači to uvijek ispuste. Sve sam čuo, sve se radilo na turneji i svi su znali da se ne treba praviti ludi, ali su o tome šutjeli. Neka žive zdravo – zaključuje Zorica Marković.