Mnoge poznate ličnosti koje sada imaju sve i mogu da uživaju u svom bogastvu na početku nisu imale apsolutno ništa, nego su bili jako siromašni. Danas ćemo vrijeme da posvetimo jednoj našoj pjevačici koja je imala jako teško djetinjstvo.

Odrasla je u staroj trošnoj kućici, kojoj je malo nedostajalo da se sruši, te je zbog toga morala nekada da spava u dvorištu, kako zidovi tokom noći ne bi završili na njenom tijelu. Početkom rata ona je sa svojom porodicom izbjegla iz Zvornika i tada počinje njen život da ide prema boljoj putanji.

Ova pjevačica nikada se nije stidjela svoje prošlosti, niti je pokušavala da sakrije šta je sve preživjela. Uvijek bi otvoreno o svemu govorila, te prisjećala se svog teškog života, kada nije bila poznata, a nije imala ni novca da kupi osnovne životne namirnice. Seka je otkrila kako ju je to natjeralo da krene dalje, te da kao mlada postane ono što je danas i da u životu ima sve što joj je potrebno.

Uvijek bi isticala kako je njena majka pravi primjer heroja, jer je uvijek trudila se da svojoj djeci obezbjedi sve, a naročito da siti legnu navečer u krevet. Međutim, njen otac nije bio takav, nego je volio alkohol i znao je posljednji novac potrošiti na to, dok djeca nisu imala šta da jedu.

Ona je danas jedna od uspješnijih pjevačica na našim prostorima, koja je obezbjedila sve svojoj porodici, ali idalje svojim radom i trudom pokušava da zaradi što više, kako bi njeni sinovi mogli da uživaju u životu, a ne da se pate kao što je ona.