Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

”Nikad nisam vidjela golog muškarca” IMA 42 GODINE, A SAMO SE 2 PUTA POLJUBILA: Evo šta joj je najveća ŽELJA DA URADI! – Alternativa

Michelle ima 42 godine, a sada je odlučila da nam otkrije svoju neobičnu priču, kakvu do sada niko nije imao priliku da čuje. Čak neki nisu ni povjerovali u njene riječi kada su prvi put čuli o čemu se radi. Naime, ona nam je otkrila kako je u životu samo se dva puta poljubila.

Ne zna kako je to kada je žena u vezi sa muškarcem, jer to nikad nije imala, čak nije imala ni odnose nikada u životu. Znamo, zvuči nestvarno, ali je to zaista tako.

Možda to ne predstavlja problem osobama kada su mlade, ali ona otkriva da za svojih 42. godine nikada nije imala priliku da vidi kako izgleda nag muškarac. Još uvijek je nevina. Kada je išla u osnovnu i srednju školu, svi su za nju govorili da je štreberka, a i sama je priznala kako je uvijek bila jako fokusirana na školu, zbog čega je zanemarivala društveni život.

”Dosta djevojaka još u srednjoj školi izgubi nevinost, ali ja se nisam ni sa kim družila, nego sam svu svoju pažnju i vrijeme posvetila školi. Kasnije su ostali upisivali fakultete, dok ja nisam željela kako bi mogla da izbjegnem društveni život. Meni je bilo predobro kada poslije škole odem sa mamom u bioskop ili dođem kući i gledam omiljene serije. Bila sam savršeno sretna kada sam bila kući sama!”- rekla je ona.

”Nadam se da će mi se sada javiti zainteresovani. Ne planiram nevina da napustim ovaj svijet, ali moram priznati da se plašim tog čina.”

Pogledajte video o njoj: