Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

”Nikad više u Lidl!” U piletu je pronašla nešto, zbog čega neće nikada više kupovati ovdje! Čak joj se i meso ogadilo.. – Alternativa

U Engleskoj je normalno kada kupite pile ili ćurku da unutre bude iznutrica, jer proizvođači to ostave kako biste mogli naknadno pripremiti i to za jedlo. Ali, Mercedes Čakli nije očekivala da će ovo ugledati u kupljenom piletu i to joj je dovoljno da nikada više ne uzme piletinu u ovom trgovačkom lancu.

Za 3 99 ffunti dobila je pile sa iznutricama, ali to nije sve. Ona je došla kući i počela sa pripremom pileta, da ga ispeče, a nije ni slutila šta će naći unutra.

Nakon što je pile bilo pečeno, stavila je tacnu na sto da ručaju, a onda se desilo da su u piletu vidjeli i noge, koje nisu bile ni očišćene. Inače se taj dio baca, ali šta je proizvođačima bilo pa su ih stavili u unutrašnjost pileta.

Niko nije mogao da jede, svima je došlo loše i imali su nagon na povraćanje. Tada su shvatili da im se pile ogadilo i da više ne znaju kada će ga ponovo jesti. Ona je to slikala i objavila na Twiter. Kompanija Lidl je saznala za to i vidjela njenu objavu, zbog čega su se nekoliko puta izvinjavali i tražili da joj pošalju poklon kao znak izvinjenja.

Svi znamo da Lidl itekako prati o svojim kupcima i da će uraditi sve da svako bude zadovoljan. Jeste li vi imali loše iskustvo sa ovim trgvačkim lancem!?