Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Niko ga neće prepoznati! Sada je jako popularan i svaki dan je na TV-u! Znate li o kome je riječ!? – Alternativa

Ubijeđeni smo da ne postoji osoba koja nekada niije vidjela njega ili pratila njegove emisije. Jeste li pomislili o kome je riječ ili vam ipak idalje ništa nije jasno!? Naime, riječ je o popularnom voditelju takmičarskog show programa ”Zvezde Granda”.

Najprije je počeo da radi na Trećem kanalu, gdje je vodio emisiju ”3K dur”, a potom se pojavljivao na Radio S, kao voditelj emisije ”Vojevanje”.

Voja Nedeljković je napravio veliku karijeru koja traje već 25 godina, a sada ga imamo priliku gledati svake subote kao voditelja u muzičkom takmičenju ”Zvezde Granda”. Ovaj voditelj se ističe po svojoj zanimljivosti i posebnom smislu za humor.

Jako je bitan u ovom takmičenju, jer pomaže porodici i pratnji takmičara da se maksimalno opuste i podržavaju svoje pratioce. Nikada se niko nije požalio na njegov rad, nego ga čak hvale i ističu da im je bio od velike koristi.

Jeste li vi pratili pomenuto takmičenje? Jeste li upoznati sa radom ovog voditelja? Kako vam se sviđa i da li ga podržavate u njegovom radu!?