Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Niko nije dao tačan odgovor! Dokažite da ste genije i recite koliko šibica vidite na slici!? – Alternativa

Na internetu možemo da vidimo mnoštvo zagonetki i mozgalica koje možemo da rješavamo svakim danom i tako iskoristimo vrijeme ako nam je dosadno. Neke od njih su zanimljive, a najljepše je rješavati one za koje nije lako dati tačan rezultat.


Kada vidite ovu mozgalicu na prvi pogled neće vam izgledati ništa neobično s njom i misliti ćete kako možete brzo i lako da riješite, ali zapravo naići ćete na poteškoće. Ali , nemojte dozvoliti da vas nešto zbuni, nego pokušajte da se skoncentrišete i da riješite ovu mozgalicu.

Ova mozgalica je postala jako vitalna na svim društvenim mrežama. Veliki broj ljudi pokušava da riješi i da ponudi tačan rezultat, ali 99% njih je netačno i nisu uspjeli u tome. Pitanje ove mozgalice je sasvim jednostavno, a sve što trebate da uradite jeste da nam kažete koliko šibica vidite na ovoj slici.


Dobro pogledajte, skoncentrišite se i napišite nam svoj odgovor. Mi ćemo vam poslije nekog vremena napisati koje je riješenje, pa ćete moći svima dokazati da ste genije i da je vama lako riješite ovakve zadatke. Ujedno napišite i koliko vremena vam je bilo potrebno da riješite ovaj zadatak.

Vjerujemo da će mnogima od vas ovo biti zabavno i pomoći vam da se riješite dosade. 🙂