Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

NIKO NIJE NI SLUTIO: Bekuta u crnim kesama bacala Mrkine stvari i tako SAZNALA UŽASNU ISTINU! – Alternativa

Svi smo bili u žalosti kada samo saznali da nas je Mrka zauvijek napustio i da je Ana Bekuta ostala bez svoje najveće podrške u životu. Dugo vremena joj je trebalo da se oporavi i da skupi snage da nastavi dalje svoj život. Mrka joj je bio velika podrška i oslonac, a onda ju je iznenada napustio.

Nekoliko puta su novinari upitali Anu dok je davala intervju šta će se desiti sa njegovim stvarima koje sz bile u zajedničkom stanu, a Ana bi uvijek govorila kako ništa neće dirati niti bacati, nego da će zauvijek da bude na mjestu gdje je to on ostavio. Međutim, dokazala je kako njeno zauvijek ne traje baš tako kako mi mislimo.

Kako saznajemo, Ana je uz pomoć svoje unuke Sonje, koja je je uvijek bila tu i velika podrška u svemu, jednog dana ipak odlučila da pokupi Mrkine stvari i iznese ih iz stana. Prema riječima očevidaca, ona je sve stvari stavila u velike crne kose, koje su bile prenatrpane, pa joj je bilo teško nositi. Zato je morala da po ulici vuče kese do automobila i stavljala ih je u gepek.

Saznali smo da je pjevačica ipak odlučila da njegove stvari da u humanitarne svrhe, de ta će tako nekom biti od koristi. Mnogi su se zapitali na osnovu njenog postupka, da li je pjevačica prebolovala pokojnika ili će joj sam biti lakše nastaviti dalje ako nema nikakvih njegovih stvari oko sebe.

Široke narodne mase istakle su kako njegova prva supruga Daša do sada nije bacila niti jednu njegovu stvar, te da je to dokaz kako je njoj stalo do njega i da ga je zaista voljela, dok se za Anu mora dobro razmisliti.