Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Niko nije očekivao da Ruška uradi: Otkrila ovaj dio tijela i svi su pali u trans! Cijeli Balkan komentariše njeno tijelo! – Alternativa

Ruška Jakić prosllavila se na televiziji kao voditeljica jedne od gledanijih emisija, pod nazivom ”Ljubav i moda”. Često su je nazivali raznim imenima, ali svakako da je najkarakterističniji bio ”Dama sa stilom”.

Uvijek je imala neki svoj poseban stil koji je furala, bila po njemu prepoznatljiva, te odisala samopouzdanjem. Ona je nekoliko puta istakla da čovjek kako bi bio zadovoljan svojim životom, najprije mora da voli sebe, zastupa i ima svoje stavove, a poslije toga će ga i ostali voljeti.

Nije željela nikada da otkriva koliko ima godina, nego kada bi je ko upitao za to , samo bi rekla da je u četrdesetim. Idalje se ne može sa sigurnoću reći koliko joj je godina. Tokom gostovanja u jednoj emisiji, donijela je svoju fotografiju iz mladih dana i pokazala kakva je ”mačka bila”.

Govorila je o raznim temama, a najviše se fokusirala na to da objasni kako je muškarcima prije bila bitna prirodna ljepota i da su se okretali za takvim ženama. Bilo je i onih koji bi pamet izgubili i pokušavali na sve načine da osvoje neku djevojku.

Ljuti je to koliko je u današnje vrijeme zastupljena estetska korekcija, odnosno da gotovo sve žene odlaze na plastične operacije kako bi promijenile izgled i izgledale što mlađe.