Rijaliti programi su jedni od najpopularnijih i najgledanijih na našim prostorima, i nema osobe koja nije dgledala barem jedan od njih. Ovih godina jedan od najpopularnijih je svakako Zadruga, prije je to bila Farma, dok ne možemo zanemariti ni ”Parove” koji se emituju na Happy televiziji.

Željko Mitrović je osmislio poseban rijaliti kojeg možemo pratiti tokom 24 sata i prikazuje javnosti blud, nemoral i nasilje, čak iako su podnevni termini. Koliko god željeli da izbjegnemo neke scene, nije moguće. Najgore je što se na ovoj televiziji emituje bezobrazan sadržaj u ranim terminima, pa nemamo se šta iznenaditi kada vidimo da se maloljetnice slikavaju polugole i takve slike objavljuju po društvenim mrežama.

Rijaliti Parovi već desetak godina pariraju rijaliti programima Željka Mitrovića, koji u svojim emisijama imaju mnogo kontraverznih učesnika koji pokušavaju zabaviti narod, napraviti što gledaniji šou i postati miljenici publike. Jedan od njih koji su zaista ostali zapaženi jedte Zmaj od Šipova.

Radi se o veselom Bosancu , koji je došao sa sela, bavi se stočarstvom, a zbog svoje simpatičnosti postao je miljenik publike. Neki za njega kažu da se ponaša kao divljak, ali drugi navode kako je upravo to razlog što su ga zavoljeli. Svi se obraduju kada ga vide na borbama bikova, jer pravi i tamo posebnu atmosferu.

Objavio je sliku sa Ivanijom Bajić, sa kojom je bio u ovom riajliti programu, te naveo kako će uskoro da se ženi. Da li su njih dvoje u ljubavnoj vezi ili je neka druga žena u pitanju, ostaje nam da vidimo.