Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Nisam kao druge SRPSKE ŽENE, nemam kad prati suđe i ribati podove! Ja sam MODERNA ŽENA! Jeremićka pokorila sve svojim izjavama! – Alternativa

U top tri liderice na našim prostorima, svakako možemo ubrojati i voditeljicu Jovanu Jeremič, koja je sa Happy televizije, prešla raditi na Pink televiziju i tu vodi jutarnji program. Ona svojim izjavama privlači veliki broj gledalaca, pa broj publike ovog programa iz dana u dan sve više raste.

Vjerovatno se mnogi od vas mogu sjetiti kako je jedno jutro započela sa temom o učeniku generacije, te je tada i zaplakala rekavši kako joj je žao što je isto ukinuto, obzirom da je i sama mogla da ponese ovu titulu. Tada je počela histerisano plakati i roniti suze, a ljudi koji su gledali isprem malih ekrana nisu mogli da povjeruju šta se dešava.

Čak se počela voditi i velika polemika o njoj po društvenim mrežama, gdje su je doslovno razapeli i počeli pisati mnoštvo negativnih komenatara na njen račun. Svi su složili sa jednim, a to je da bilo jako jadno sa njene strane da se tako ponaša. Počele su se nizati slike uplakane voditeljice sa mnoštvom komentara, te je ni kriva ni dužna postala predmet ismijavanja na cijelom Balkanu. Neki misle kako je sa razlogom, a šta vi mislite?

Onda se malo smirila, kao da je shvatila kakav propust je napravila i počela je voditi računa kako se ponaša i šta izgovara u svojoj emisiji. Moramo priznati da je i nakon toga imala nekoliko nelogičnih izjava, ali nije im se pridavalo mnogo pažnje. Često ističe kako je samohrani roditelj, koji vodi računa o svom djetetu i pruža joj pažnje koliko može.

Jednom je istakla kako nije kao ostale srpske žene, jer nema vremena da kuha i sređuje stan, nego je ona moderna majka koja je stalno u pokretu. Za klasični posao plaća ženu koja će sve to uraditi, dok se ona brine o drugim stvarima.