Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

NISMO IMALI WC, KUPAO SAM SE U ŠTALI SA KONJIMA! Miloš Bojanić bio siromah, prodavao korpe, čupao travu, a sad ima 3 VILE! – Alternativa

Miloš Bojanić nikada se nije stidio da otkrije kako je živio u djetinjstvu i da je morao da radi teške fizičke poslove kako bi preživljavao, ali i da njihovoj rodnoj kući nije bilo toaleta. Znao se kupati u štali sa konjima, ali je uz svoj mukotrpni trud i rad uspio da stekne veliko bogatstvo i dostane ono što je danas. Sada ima tri luksuzne vile koje vrijede pravo bogatstvo, a posjeduje i nekoliko nekretnina u inostranstvu.

”Rođen sam u jednoj normalnoj porodici koja je živjela u malom selu u blizini Bijeljine. Nikad nam ništa nije nedostajalo, bili smo jako skladni. U to doba ni mi , kao ni mnoge druge porodice nismo imali u kući kupatilo, nego bi išli u poljski wc. Čak smo se kupali u štali gdje su bili konji, ali to je tada bilo sasvim normalno. Svi u selu smo tako živjeli.”- rekao je Miloš.

Kako mu je karijera išla uzlaznom putanjom, tako je i sve više zarađivao, a novac je počeo da ulaže u nekretnine. U rodnom mjestu , gdje su nastavili da mu žive roditelji on je izgradio vilu, a u Sremskoj Kamenici vlasnik je jedne od najvećih i najljepših vila. Osim toga ima i ogromnu vilu u Crnoj Gori, a nakon razvoda od supruge Danice, sinovima Mikici i Banetu ostavio je velelepnu kuću koja je izgrađena u Novom Sadu.

”Skoro sam proslavio svoj sedamdeseti rođendan, ali to me ne sprečava da idalje radim kao prvog dana. Slobodno mogu reći da sad radim mnogo više nego prije. Obezbjedio sam svojim sinovima krov nad glavom zbog čega sam itekako ponosan. Neki su pare ostavljali po kockarnicama, uz viski, cigarete, a moje se vide u ciglama. Mene su roditelji naučila da cijenim sve ono što imam. ”- rekao je Miloš.

Otkrio je i kako je kao mali mnogo radio, dok su se njegovi vršnjaci igrali. Od ca je naučio mnogo toga, a svoj kkuruz bi brali i prodavali na pijaci.