Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Nismo ni svjesni kakve GROZOTE se nalaze u sudoperu: Riješite se bakterija, ali i smrada za tren! – Alternativa

Svaka domaćica će se jako obradovati kada sazna za neki savjet koji će joj biti od koristi prilikom očuvanja čistoće u njenom domu. Kućni poslovi nisu nimalo laki, a svaki dan ima nešto da se čisti i riba.

Jedna žena je podijelila svoje iskustvo sa ostalim ženama, jer je znala koliko se svaka od njih trudi da dom izgleda čisto i mirisno. Nadamo se da će i mnogima od vas biti od koristi, te da ćete barem malo sačuvati svog vremena i da ćete njega iskoristiti za odmor i uživanje.

”Jako sam posvećena čišćenju , a naročito kuhinje i želim da mi sve bude pod konac, a da sudoper sjaji od čistoće. Međutim, koliko god da ja uradim, uvijek iz sudopera osjetim neugodan miris, koji mi uništi sav onaj trud što sam uložila. Kad više nisam mogla da trpim taj smrad, uzela sam novčić i otvorila slivnik. Bila sam šokirana onim što sam vidjela. Toliko se ostataka hrane i kafe nakupilo, da je napravilo odvratan smrad. Uzela sam jednu četku i njom počela da ribam koliko god sam mogla. Sada ovo radim redovno i više se ne psjeća smrad.”- rekla je ona.

Nakon što su žene vidjele koliko hrane se kod nje skupilo u slivniku, počele su masovno da to rade kod svoje kuće. Naravno kod svake je bio isti slučaj, ali su uspjele na kraju sve da imaju čiste slivnike.

”Kada sam vidjela šta se nalazi u mom slivniku, bila sam u šoku.”- napisala je još jedna majka koja je iskoristila kovanicu.