Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Nisu žene loše, nego ih muškarci ne znaju voljeti: 10 lekcija pametnog muškarca – Alternativa

Ispravna ljubav prema ženi počinje brigom o njenom unutarnjem stanju, zdravlju i emocijama. Ako ženu naljutite svojim postupcima, zašto je krivite što je ljuta i frustrirana kada ste je vi taj koji je ljuti?

Ispravno voljeti ženu znači voljeti je cijelu. Što čovjek poštenije daje, nije pohlepan, ne računajući ni dinar na glavi, to će ga žene više voljeti.

Muškarcima je na prvom mjestu pomoći ženama da se nose sa svojim emocijama.

Muškarac bi također trebao biti uključen u svoj duhovni razvoj i riješiti svoje duboke probleme sa ženama. Ako muškarac ne riješi svoje probleme s majkom, njegov odnos sa ženom neće se razvijati na najbolji mogući način.

Nemojte činiti da se žene osjećaju odbačeno. Najgora stvar za žene je što kada su emotivne, bivaju odbačene i ignorirane,

Ako osjećate da ova žena počinje zauzimati gotovo sav vaš prostor, ili da postaje pod stresom i pod kontrolom, pokušajte shvatiti zašto se tako ponaša.

Ispravna ljubav ženu ne pretvara u izvor sreće Nemojte misliti da žena ima samo jednu zadaću da bude supruga i majka.

Da biste voljeli ženu kako treba, prije svega ne dopustite emocijama da vladaju vama.

S pravom voljeti znači ostati isti usprkos svađama, skandalima, zamjerkama – nemojte prestati raditi ono što trebate, nastavite se brinuti za svoju obitelj, plaćati račune i raditi dio svog posla.

Ispravno voljeti ženu znači biti sposoban biti zahvalan za sve. Jer ona je s tobom, ona te rađa, održava kuću u redu, stvara udobnost, kuha,…