Almeda Erel koja ima 71. godinu i Geri Hardvik koji je proslavio svoj sedamnaesti rođendan, pokazali su nam da još uvijek postoji ljubav na prvi pogled, ali i da pravoj ljubavi godine ne mogu biti nikakva prepreka. Oni su se slučajno upoznali na dan sahrane njenog sina, a poslije samo tri sedmice odlučili da stanu na ludi kamen.

”Nisam htjela da imamo ovako mladog muža, ali Geri se samo tako pojavio i zaljubili smo se. Odmah na prvi pogled, znala sam da je on pravi.”- rekla nam je Almeda.

Kada je ostala udovica , njeno srce je bilo potpuno polomljeno, nije razmišljala o drugim muškarcima, a kada joj je preminuo sin, mislila je kako je došao i kraj njenog života.

”Ostala sam sasvim sama, a onda sam shvatila da jedino rješenje koje imam jeste da pronađem svoju srodnu dušu, sa kojom ću nastaviti ovaj život. Od kako sam upoznala Gerija nisam mogla da prestanem misliti na njega, a kada sam saznala da se isto i njemu dešava bila sam presretna. ”- rekla nam je ona.

Geri je rekao kako su njene plave okice , nešto najljepše što je u svom životu vidio, te je njenoj snahi odmah rekao da mu se sviđa, a snaha je rekla da će probati sve da ga spoji s njom.