Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

NJENI RODITELJI MJESEC DANA NE IZLAZE IZ KUĆE OD BRUKE: Komšije otkrile sve o odnosu Marije i Džejle! – Alternativa

Iz Goražda nam dolazi zanimljiva informacija, a komšije porodice Ramović otkrili su nam kako su Džejlini roditelji pod svakodnevnim stresom i da se jedva bore sa situacijom u kojoj su se našli zbog njenog odnosa sa Marijom Šerifović. Naime, oni prolaze kroz veliku torturu, kakvu nisu očekivali da će ikada doživjeti.

Cjelokupna situacija odrazila se i na njene sestre Šejlu i Lejlu, koje čak i ne žive sa roditeljima, ali su i one pod pritiskom raznih medija i kamera, pa se jedva nose sa novonastalom situacijom. Mnogi mediji navode kako je Džejla u ljubavnoj romansi sa popularnom pjevačicom Marijom Šerifović.

Najgore od svega, otkrivaju nam komšije, Džejline roditelje pogađa, što se ona uopšte nije htjela oglašavati o ovoj temi, niti demantovati da li je zaista ovakav njen odnos sa Marijom. Obzirom da oni žive u maloj sredini, često čuju razne priče iza svojih leđa, komšije ih ogovaraju, pa od silnog stresa počinju polako i živci da im otkazuju.

U maloj sredini teško je ljudima objasniti na koji način funkcioniše šou biznis. Njene sestre savjetovale su Džejlu da se oglasi i objasni u kakvom zaista je odnosu sa koleginicom, ali Džejla to nije željela da uradi. Navodno je rekla kako je ona javna osoba i da će se o njoj uvijek svašta pisati, bez obzira da li to ona demantovala ili ne.

Mnogi se sada pitaju da li ovo ona radi zbog reklame, jer poznato je da nekada i loša reklama dobro dođe, jer je bitno da se o poznatima govori, naročito o njoj koja je na početku svoje karijere.