Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

NOGE JOJ SE ODSEKLE! Tanja Savić se pokajala zbog afere sa Draškom! Otkrila pravu istinu o njima! SVI U ŠOKU! – Alternativa

Glavna vijest koja se već neko vrijeme provlači po medijima, jeste navodna veza između pjevačice Tanje Savić i mladog političara Draška Stanivukovića. O njihovoj vezi, prva je progovorila voditeljica Jovana Jeremić koja je tokom svoje emisije priznala kako se Tanja viđa sa jednim političarem koji dolazi iz Bosne i Hercegovine.

Ostali novinari su se tada bacili na posao kako bi što prije saznali o kome se radi , te tako je povezali sa ovim mladim gradonačelnikom Banja Luke. Očigledno da novinarima nije trebalo mnogo vremena, ali postavlja se pitanje da li su oni zaista u ljubavnoj vezi ili ne.

Tanja i Draško Stanivuković upoznali su se sasvim slučajno, preko jednog zajedničkog prijatelja, a onda i nekoliko puta bili u zajedničkom društvu na planini Jahorini. To potvrđuju i fotografije koje se pojavljuju po društvenim mrežama.

Zadnji put ovaj par je viđen u SMederevu, kada su bili u luksuznom dvorcu koji je sada preuređen u jedan od najluksuznijih restorana. S njima je bio i jedan od tjelohranitelja ovog političara. Tanja niti jednom nije davala izjave o njihovoj vezi, niti je priznala da su zajedno, niti je to demanotvala, ali sada je odlučila da progovori o ovoj temi.

Naime, prije jednog zakazanog nastupa, ona se obratila novinarima i otkrila zanimljive stvari iz svog života, pa i o navodnoj vezi sa političarem.

Pogledajte šta je rekla: