Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

NOVE VESTI O NESTALOJ MARIJANI SLAMAJU SRCE: Otac se oglasio – Alternativa
  • Pila je džin kad smo se upoznali. Bila je u vidno alkoholiziranom stanju. Zatim je otišla u moj stan

Potraga za bivšom sudionicom “Big Brothera” Marianom Seifert traje već pet mjeseci, a vlasti ne mogu utvrditi okolnosti njezina nestanka.

No, sada su otkriveni novi detalji o okolnostima Marijanina nestanka, koji bacaju novo svjetlo na cijeli slučaj.

Roditelji reality showa navodno su dobili informaciju da im je kći ubijena na Sljemenu, gdje zagrebačka policija, prema njihovim saznanjima, nije tragala za njom. Tijekom istrage Marijanin otac Ivo Kovačević otkrio je medijima da njegova kći i zet nisu bili u sretnom braku, iako je njezin suprug vlastima ispričao sasvim drugu priču.

Dok je suprug pobjednice “Big Brothera” Carlo Seifert za hrvatske medije tvrdio da Marijana nije ostavila nikakvu poruku te da su kobne noći prespavali zajedno, bliski prijatelji objašnjavali su da to nije moguće jer je ostala prespavati. Kući je došla tek oko tri. ujutro prije nego što je nestala u njihovu društvu:

  • Ona je taj dan radila smjenu u kafiću, od devet do tri, nakon čega je otišla u obližnji kafić na piće. S kave je prešla na alkohol. Bila je u pratnji poznanika, a suprugu je rekla da će ostati dulje na poslu čak i ako bude s muškarcem i ženom – ispričao je svjedok, a kasnije su to potvrdili i Marijanini prijatelji:
  • Pila je džin kad smo se upoznali. Bila je u vidno alkoholiziranom stanju. Zatim je otišla u moj stan. Marijana je vesela, pjeva. Jednom je dobila poruku od muža. Izvor je rekao da ima pravo na kavu s bilo kim, kad god i gdje god i da mu je žao zbog njegove reakcije – ispričala je prijateljica, istaknuvši da nije znala da joj Marijana nije rekla kakva je bila njegova reakcija. Marijana je na poruku odgovorila “hvala”, a suprug je nazvao oko 3.30 ujutro, kaže njezina prijateljica.

Zatim je prijatelj dodao:

  • Marijana moli muža da je ostavi na miru. Kad ga je najviše trebala, pitala je gdje je. Rekla je Carlu da ne želi da ide kući jer se boji. Počela je plakati i poklopila. Nije rekla čega se boji jer je bila toliko pijana da je tri sata kasnije otišla taksijem do stana u kojem su ona i Kara živjele.

Tata realityja ispričao je hrvatskim medijima kako je od policajaca doznao da imaju svjedoke. Riječ je o avanturistu iz Belgije koji je navodno prespavao ispod mosta na kojem su pronađene Marianine osobne stvari one noći kada je nestala. Stranac je rekao da je tijekom noći čuo vrisak i pljuskanje vode.

Ostatak teksta pogledajte OVDJE