Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

NOVICA ZDRAVKOVIĆ JE DUGO KRIO ISTINU O TOMI: Pjevač je krao šta je stigao, a u filmu nedostaje jedan JAKO BITAN DETALJ O TOMI! – Alternativa

Glumac Milan Marić ispričao neke zanimljive detalje o životu pjevača Tome Zdravkovića, a za koje je saznao od njegovog brata Novice Zdravković. Uspio je da prikaže javnosti kakav je zaista bio život od legende narodne muzike, iako su mnogi smatrali da on drugačije živi.

Kada se u javnosti pročulo da će glumac Milan Marić da igra glavnu ulogu u jednom od najboljih filmova na našim prostorima ”Toma”, a koju je režirao Dragan Bjelogrlić, odmah se znalo da će imati veliku popularnost, što se kasnije zaista i desilo.

Moramo priznati da je Milan maestralno uradio svoj posao i odlično se snašao u ulozi. Široka narodna masa je ostala zatečena koliko se dobro snašao i predstavio ovog legendarnog pjevača. U jednoj emisiji otkrio je na koji način se pripremao za uloge, te je otkrio kako je želio što više da zna o Tomi, kako bi mogao da se uživi u svoju ulogu.

Čak je tada razgovarao sa njegovim bratom Novicom i ostalim članovima porodice, kako bi što bolje približio svoju ulogu publici. Glumac je morao da nauči i pjevati, kako bi maksimalno odradio svoju ulogu.

”Nisam neki odličan pjevač, a i nikada mi u filmu nije bilo potrebno da pjevam. Ovo je prvi put, pa moram priznati da me bilo jako strah. Savjete mi je davao Željko Joksimović koji mi je dosta pomogao, pa sam zaista srcem pjevao u pojedinim kadrovima. Kasnije je ubačen glas Ace Pejovića koji je fenomenalno odradio ovaj posao i svaka mu čast.”- rekao je glumac.