Prošle godine domaći mediji danima su pisali o poznatoj pjevačici Jeleni Karleuši i bivšem fudbaleru Dušku Tošiću, a sve je počelo onda kada se pjevačica oglasila na svom Instagram profilu gdje je ona svojim fanovima i pratiocima saopštila da se ona i Duško razvode nakon 14 godina braka. Nekima je to bila očekivana odluka, s obzirom na sve što se u prošlosti izdešavalo, ali isto tako i jer su mnogi primjetili da to između njih dvoje više nije kao što je ranije bilo.

Sa druge strane bilo je i onih kojima je ova odluka bila šokantna, iz razloga što su oni i do tada imali mnogo problema, ali sve njih uspijevali su da riješe i da ostanu zajedno. Oni su u braku dobili dvije kćerke Atinu i Niku, kojima je definitivno ova odluka roditelja teško pala, ali ono što je zanimljivo jeste to da se oni još uvijek zakonski nisu razveli, a koji je razlog tome, javnost nije upućena, ali ono što znamo jeste da od tada njih novinari još više prate nego je to ranije bio slučaj.

Jelena je objavila snimak svog još uvijek zakonitog supruga, i to se desilo prvi put nakon saopštenja o razvodu, pa je ovo bio razlog da mnogi pomisle da je pomirenje na pomolu, a sada je i Duškova najnovija objava te navode i zaključke još više podgrijala. Radi se o tome da je on podijelio video snimak sa svojom mlađom kćerkom Nikom. Njih dvoje pozirali su u autu nasmijani i vidno raspoloženi, a njegovi pratioci bili su oduševljeni time što je on toliko posvećen otac. Iako Jelena i njihova starija kćerka nisu na fotografiji mnogi žele da se oni pomire, a vjerujemo da bi se tome njihove mezimice najviše obradovale.