Novonastala situacija koja je pogodila cijeli svijet i napravile promijene kod svih nas, odrazila se na ljude iz različitih staleža. Čak su i javne ličnosti, za koje znamo da zarađuju mnogo novca počele kukati i govoriti kak nemaju dovoljno za život i da jedva preživljavaju. Najviše su se žalile Neda Ukraden, ali i Suzana Mančić.

Obzirom na situaciju sa virusom, Suzana je morala da doputuje kući iz Atine, gdje je boravila već neko vrijeme kod svog novog partnera sa kojim uživa u ljubavnoj romansi. Riječ je o poznatom grčkom biznismenu Simonu.

Suzana je mnogo uplašena da se ne bi razbolila, jer još uvijek nije sigurna kako bi virus djelovao na njen organizam. Istakla je kako ima veoma veliku pomoć i podršku od svoje kćerke, koja redovno dolazi i pomaže joj da ode do radnje po namirnice, ali i da izvede psa u šetnju. Ona već nekoliko mjeseci nije izašla van, a kad će još ne zna.

Ujedno je rekla kako joj sve teško pada, jer mora da radi sama kućne poslove, a njene prijateljice je ismijavaju kada čuju kako ona posprema po kući i kuha. Govorile su joj kako je sramota da ona to radi i da treba prestati s tim, jer je ona ipak neko ime i poznata ličnost. Nakon izjave Suzane da se srami obavljanja kućanskih poslova, društvene mreže su počele brujati o njoj i samo se nižu negativni komentari.

Mnoge žene su istakle kako se pjevačica samo glupira i da obavljanje kućanskih poslova nije nikakva sramota. Sve žene to rade svaki dan i nema ništa loše u tome, jedino ako želi da se izdigne iznad ostalih i pokaže kako ona navodno više vrijedi.