Suzana Petrović je poznata pevačica čija je slava dostigla vrhunac 1920-ih, a zatim utihnula, uz nagli pad slave. Suzana, učesnica Zadruge 5, na ovaj način je pokušala da povrati slavu, jer je u to vreme rijaliti program bio veoma poznat na našim prostorima i mnoge poznate ličnosti su na ovaj način pokušavale da vrate popularnost koju su vremenom izgubile.

Tokom svog boravka u pomenutom rijalitiju, njen sin Nikola je bio u zatvoru zbog pljačke benzinske pumpe sa prijateljima, o čemu su mnogi mediji izveštavali nekoliko dana. Nikoal, koji je prvobitno bio optužen za remećenje javnog reda i mira, pušten je na slobodu i nije se odazvao pozivu nadležnih organa. Sve se dogodilo pre 10 godina, ali Nikolaj je nastavio da pravi probleme i ponovo je bio u centru pažnje medija prošle godine kada je uganuo butinu tokom svađe.

Suzani to nije bilo nimalo prijatno, ali se hrabro nosila s tim, uz podršku ćerke Dajane i supruga Vladimira Perovića. Mlađa generacija pamti njenu pevačku karijeru, ali je pamte i ljubitelji rijalitija po tome što je ušla u rijaliti i imala vezu sa Mikijem Đuričićem, jednom od prvih javnih prevara posle udaje. Miki je bio nasilan prema njoj i ona se pomirila sa surfugom kada je izašla iz rijalitija. I danas izgleda dobro, iako mnogi kažu da je nesrećna i da joj oči više ne sijaju kao nekada.