Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

OD ONAKVE ŽENE OSTAO JE SAMO GLAS: Bojana drastično smršala! Nećete je prepoznati! (FOTO) – Alternativa

Pop pjevačica koja je predstavljala Srbiju prije nekoliko godina na Evroviziji, sada je napravila drastičnu promjenu, da je rijetko ko može prepoznati. Ona je predstavljala svoju državu sa pjesmom ‘Ceo svet je moj’ , a u svojoj karijeri često je čula kako je upoređuju sa svjetski poznatom pjevačicom Adele.

Ona ne samo da je da imala anđeoski glas, nego je i po težini izgledala kao svjetska zvijezda. Obje su imale velike zdravstvene probleme nastale zbog prekomjerne težine, a onda smo iznenada saznali kako je adele smršala. Međutim, sada se isto desilo i sa Bojanom Stamenov.

Na premijeri beogradskog Bonda pojavila se nova Bojana, koja je zasjenila sve svojim izgledom. U dugoj i jako zanimljivoj haljini pojavila se pred svima, te pokazala da prati modne trendove, ali i da je mnogo radila na svom fizičkom izgledu.

Njena slika je osvanula i na društvenim mrežama, a ispod nje su se počeli nizati mnogobrojni pozitivni komentari. Niko nije mogao da ne primjeti njen napredak i koliko dobro izgleda. Dosta ljudi je čestitalo pjevačici na ovome što je postigla i davali joj vjetar u leđa.

Vidjeli ste je kako je izgleda, ali i kako danas izgleda. Šta vi mislite o njenoj drastičnoj promjeni? Svoje mišljenje pišite nam u komentare!