Maja Rajičić ima 44. godine i samohrana majka je petero djece. Ona živi u Smederevu i kak saznajemo odvaja od usta svoje djece kako bi mogla usrećiti svoje rijaliti zvijezde Marka Miljkovića i Lunu Đogani. Navodno im svaki mjesec šalje po 50 eura.

Ovo je interesantno iz razloga što se dešavalo da ona bude na rubu egzistencije i da nemaju njena djeca šta da jedu, ali ona je toliki fan ovog bračnog para, da njima obavezno mora poslati novac.

Cijela Srbija je bila potrešena kada je čula za ovu priču, da pet mališana bori se sa siromaštvom i gladi, a nakon toga se masa ljudi javila i mogla Maji da osposobi svoju kuću za život, a koja je bila u fazi raspadanja. Čak su išli i u narodnu kuhinju kako bi mogli da prežive dan. Kako srpski mediji prenose, ona ne može svojoj djeci da obezbjedi sve što je potrebno za normalan život.

Ide na pijacu svaki dan kako bi zaradila, a od svoje zarade obavezno mora izdvojiti 200 dinara, kako bi na kraju mjeseca to poslala rijaliti paru. Prema navodima republika.rs ova majka se snimila na video snimku, gdje objašnjava kako novac odvaja za bračni par, iako njena djeca nemaju šta jesti.

”Uvijek mogu da skupim novac, iako imam petero djece. Od pijace uvijek sklonim po 200 dinara i na kraju skupim dovoljan iznos da im mogu poslati. Nekoliko puta sam govorila i drugim ljudima da skupimo novac i da im kupimo poklon, a oni nisu htjeli. Samo se prave ludi, a ja mogu sve saa.”- rekla je ona.