Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Od tate dobila na poklon torbu od 4 500 eura! Mezimica Zdravka Čolića se bahati, te ponižava siromašne! – Alternativa

Legendarni pjevač Zdravko Čolić koji je rođen u Sarajevu, a većinu života je proveo u Beogradu postao je jako slava još u vrijeme bivše Jugoslavije. Poznat je u cijelom regionu, a koncerti su mu jako posjećeni.

Kada je bio mlad bio je veliki zavodnik i žene su ludjele za njim, a na koncertima u prvim redovima uvijek bi bilo mnoštvo lijepih i zgodnih djevojaka. Iako je imao mnogo obožavateljki, nije se rano oženio.

Zdravko se oženio sa Aleksandrom i oni su iz svoje ljubavi dobili dvije kćerke, Unu i Laru. Ove sestre se mnogo razlikuju po karakterima, Lara je poput majke i ne voli da bude medijski eksponirana, dok je Una sasvim drugačija. Ona voli da je u medijskoj pažnji, da se o njoj govori. Dovoljno je da vidite samo fotografije koje objavljuje na svom Instagram profilu, i sve će vam biti potpuno jasno.

Ona je razmažena mezimica, kojoj otac kupuje sve, a Čolić je nekoliko puta istakao da njemu nikada nije žao potrošiti novacna svoje kćerke. Skoro se Una pohvalila novom Lui Viton torbicom koju je platila 4 500 eura. Una nosi isključivo brendiranu osjeću i obuću.

Na slikama vidimo i Balenciaga patike čija je cijena oko 700 eura. Još uvijek nije objavila niti jednu sliku sa svojim dečkom da se neki pitaju da li joj to Zdravko zabranjuje da ima dečka.