Duže vrijeme već mediji nagađaju kako u Filipovom i Prijinom braku postoje problemi jer su često razdvojeni zbog poslovnih obaaveza. On je veći dio vremena u Americi dok je Aleksandra ovdje i ima nastupe i rijetki su momenti kada su skupa. Šta god da urade dovodi do špekulacija i njihovom braku pa je tako bilo i sada kadaa je pjevačica sa svog Instagram profila obrisala sve svoje objave i odmah su počelaa nagađanja da to ima veze sa Filipom.

Neki smatraju da je ovo mudaar marketinški potez jer Prija radi na pripremi novog albuma i dobro joj dođe da se u medijima piše o njoj kao neka vrsta reklaame. Sa druge strane opet ima onih koji smatraju da je Prija iz revolta obrisala objave jer je nedavno pokradena, odnosno pjesma koju je ona snimila je ugledala svjetlo dana bez njenog znanja i odobrenja što se sa razlogom naljutila.

Stručnjaci za marketing inače kažu da brisanje svih objava sa društvenih mreža je kao vrsta reklame u svijetu već postoji neko vrijeme, pa se tako npr. njome poslužula i pevačica Tejlor Sviit.