Nešto više od dvadeset godina prošlo je od smrti Željka Ražnatovića Arkana, odnosno Cecinog supruga, a idalje je njegova smrt nerazriješena i stalno se otkrivaju neki novi detalji, koji su tako misteriozni da povlače mnogo pitanja sa sobom.

Svi znaju da je on 2000. godine, ubijen u Beogradu, tačnije ispred hotela Interkontinental. Iako je istraga dugo trajala i već ima osoba oja je osuđena za njegovo ubistvo, idalje se dovodi u pitanje da li je zaista on ubio Arkana ili neka druga osoba, koja se krije!? Vjerujemo da će se o ovome još mnogo govoriti, ali da će idalje da se pojavljuju razni dokazi.

Još od dana ubistva do dana danas, govori se kako je njegovo ubistvo dobro izmontirano i namješteno, kako bi se široka narodna masa uvjerila da je uvijen, a da je on zaprav sve ove godine živ. Govorilo se kako je neka osoba koja liči na njega u tom trenutku ubijena, a da je Arkan otišao negdje iz Srbije, gdje i danas živi i vodi normalan život.

Čak su govorili i kako je promijenio identitet, te da je uradio i nekoliko estetskih operacija, kako ga niko ne bi mogao lako prepoznati. O ovome je govorio i njegov prijatelj Miloš Petković, koji je istakao kako vjeruje u ove glasine, jer na dan sahrane niko nije mogao vidjeti njegovo tijelo, što znači da je i kovčeg mogao biti prazan. On je jedan dan zajedno sa Žabcem otišao na grob svog prijatelja, kako bi detektorom za metal provjerio da li će se šta čuti.

Kod svih ostalih se čuo neki zvuk, dok kod njega nije bilo nikakvog! Zabrinuto se zašto je to tako, ali i još više vjeruje u svoju priču da je Arkan živ!