Navodni razlog nejgovo ulaska u zadrugu 6 će biti da osvjetli svoj obraz zbog raskida sa Jelenom i da dokaže da ništa nije slagao.

Da podsjetimo, Ognjen nije samo poznat kao fudbaler koji ima zavidnu karijeru, već je tokom godina postao poznat široj javnosti zbgo raznih afer sa rijaliti zvjezdama i pjevačicama, a sada je dobio poiv da uđe u novu sezonu rijalitija Zadruga.

O honoraru se ništa ne govori, ali čini se da to nije ni bitno jer poznati fudbaler zarađuje odličan novac a trenutno igra za AEK, njemu je bitno samo da uđe da bi rasvijetlio svoj obraz.

Ognjen je već ranije dobio sličnu ponudu nakon prno skandala sa Jelenom, ali u to vrijeme je smatrao da mu taj vid pormocije ne treba. Tada se oglasio da i kada bi ušao to bi bilo samo da se dobro zabavi i da nasmije narod, a honorar mu nikada nije bio bitan.

Nije postavio nikakve posebne uslove za ulazak u rijaliti, samo je tražio da mu obezbjede dovoljno mjesta u garderoberu i da se ne mora ni sa kim tući za krevet, a kaže da želi biti ravnopravan sa ostalim takmičarima i da bi probao izgurati do kraja.