Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

OKSANA RODILA PETORKE, PA JE MUŽ NAPUSTIO: 5 godina kasnije , živi bolje nego ikada! – Alternativa

Nekoliko godina nakon rođenja kćerke, ovaj par je htio da radi ponovo na proširenju porodice. Ubrzo je Oksana saznala da je u drugom stanju, a kada su otišli na ultrazvuk saznali su i da nosi petorke. Nisu mogli vjerovati, ostali su bez riječi. Roditi petorke vantjelesnom oplodnjom i postoji mogućnost, ali prirodno nije baš nešto što često čujemo.

Ljekari su joj na početku predlagali da nekoliko embriona uklone, da bi ostale bebe mogle normalno da se razvijaju, ali Oksana je odmah to odbila. Rekla je kako je ovo Božijim rukama i da će on odrediti koliko će se beba roditi, a ne ona.

Njen muž nije podržavao njenu odluku, te je tada odlučio da je napusti. Ali, da li je po savjesti ili po nagovoru roditelja shvatio da je napravio grešku i vratio se Oksani. Zajedno su čekali porod, kada su 2016. godine i rođene bebe. Samo nekoliko mjeseci poslije poroda Sergej , njen muž, istakao je kako je umoran i da ne može više da se brine o bebama i ponovo napustio Oksanu i djecu.

Ona je rekla kako je u pitanju samo muška slabost, jer je znao po tri sata provoditi na računaru i igrao igrice, a Oksana nije imala ni minut vremena da se odmori. Od tada nije plaćao ni alimentaciju za šestero djece, rekao je kako nema novca. Oksana je na sudu tražila da joj makar pomaže oko djece, kad već nema novca za alimentaciju, ali on nije želio ni to.

Ovoj porodicu su pomagali ljubazni ljudi, da bi kasnije ona počela voditi svoj blog i tako zarađivati. Snimaju razne reklame, imaju sponzore i to im omogućava da preživljavaju. Oksana je istakla da joj je najveću snagu davalo njeno šestero djece.