Cheryl Mc Gregor postala je jako popularna u Georgiji, jer je žena koja ima sedmero djece, od njih 17 unučardi, a pored toga ima i 37 godina mlađeg zaručnika kojeg voli najviše na svijetu.

Kuran Mc Cain sada ima 24. godine, a imao je samo petnaest kada se upoznao sa Cheryl i to u restoranu brze prehrane. On je radio u tom restoranu, a ona je u posjetu svom sinu koji je bio upravitelj objekta. Prema njenim riječima, oni se u tom periodu nisu ni primjetili, niti se desila ljubav.

Ubrzo je on dao otkaz u restoranu i nisu se vidjeli nekoliko godina. Prošle godine on je otišao u jedno trgovinu u gradu, gdje je Cheryl radila kao blagajnica, te su se tada probudile emocije.

”Uvijek je izgledala sretno i nasmijano, ali taj cijeli dan je sam plakala. Bio sam iznenađen, pitao sam je šta se dešava, a ona je tada ponovo počela plakati. Otkrila je kako je na svom profilu Tik Tok objavila jedan video na kojem pleše, a ispod njega su ljudi pisali uglavnom negativne komentare. Tješio sam je, a onda smo zajedno sminili jedan video i objavili, gdje je bilo oko 1 300 000 lajkova. Mi smo se povezali na duhovnoj razini.”- rekao je on.

”On je najemotiviniji i najosjećajnija oosba koju sam mogla da upoznam u životu. Mnogo puta je dokazao i pokazao koliko mu je stalo do mene. Nikad prije nisam mogla ni zamisliti da bi mogli biti zajedno, ali ovo što mi imamo rijetko kome se desi. O intimnom odnosu neću ni govoriti, oboje uživamo.”- ispirčala je zaljubljena Cheryl.