Muzičko takmičenje Zvezde Granda najgledanije je i najpoznatije takmičenje ove vrste na našim prostorima, koje traje i nekoliko godina. Iako je toliko godina prošlo, produkcija svake sezone uspije da iznenadi svoje vjerne gledaoce, koji uživaju uz svaku emiisju. Pored izvrsnih takmičara zbog kojih ovo takmičenje i postoji, tu je i nevjerovatni stručni žiri koji doprinosi tome da atmosfera bude veoma zanimljiva i specifična. Članovi žirija su naše uspješne poznate muzičke ličnosti koje daju svoj sud takmičarima i njihovim izvedbama, a skoro da ni jedna emisija ne prođe a da ne dođe do sukoba mišljenja, da se oni ne posvađaju i tome slično.

U poslednje vrijeme je primjetno kako u studiju vlada pozitivna atmosfera i sjajno raspoloženje svih, pa su nam to na poslednjem snimanju najbolje dočarali Aleksandar Milić Mili i Marija Šerifović. Marija je jedna od najomiljenijih pjevačica, čije mišljenje se itekako uvažava, koja važi za vanserijsku pjevačicu koja od svake svoje pjesme napravi umjetnost. Tako je ona sada sa Milijem koji je poznati kompozitor ona pravila razne ludorije, a svima u studiju, ali i gledaocima kraj malih ekrana oni su pokazali kako su oni bili sjajno raspoloženi.

Toliko su bili raspoloženi, i toliko su se zezali da su oni u jednom momentu završili čak i na podu. Naime, u jednom momentu, odnosno kada su kamere bile isključene njih dvoje su dali sebi malo oduška, pa su tako oni zaigrali, a onda u naletu energije oni su se srušili na pod, pa su oborili i zvučnik, a time oni su mnoge nasmijali. Marija je tu scenu odlučila da podijeli na svom Instagram profilu sa svojim pratiocima, a uz to ona je napisala “sve je ljubav”, da bi onda i Mili ubrzo to podjelio na svom profilu gdje je napisao “ako ko pita ko je ćale, ja sam”. Vaša mišljenja?