Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ona ima 18 godina i TRUDNA SA DEČKOM OD 96 GODINA: ‘Beba će da bude kruna naše ljubavi! U krevetu me uništi, baš je divlji!’ – Alternativa

Kada su u pitanju ljubavne veze, po vašem mišljenju koja je idealna razlika u godinama između partnera? Podržavate li preveliku razliku ili vezu u kojoj je žena starija od muškarca?

U današnje vrijeme imamo raznih slučajeva, i naprosto više ništa ne može da nas iznenadi , kada su emotivne veze u pitanju. Uglavnom su muškarci stariji od svojih partnerki po dvije ili tri godine, dok ima i onih parova kod kojih je razlika oko dvadeset godina.

Možete li povjerovati da u priči koju vam donosimo razlika između muškarca i žene je ogroman, a vjerujemo da do sada niste imali slučaj ovako nešto da vidite. Naime, ona ima osamnaest godina, dok je njen dečko proslavio 96 rođendan.

Kada je imala sedamnaest godina ušla je u vezu sa čovjekom koji joj može biti i djed, a neki su govorili da može i pradjeda da joj bude. Počeli su i spavati zajedno, te je istakla da je pravi lav u krevetu i da nije zamišljala da će ovako uživati s njim.

Closeup of a romantic couple lying in bed

Ona je sada trudna i ističe da je ovo plod njihove ljubavi, koja će sigruno biti za cijeli život. Kakav je vaš komentar na ovu priču? Smatrate li da je prevelika razlika ili ipak odobravate?