Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ona je bila ženski Aca Lukas i NAJLJEPŠA SRPKINJA: Ušla u sektu, promijenila lični opis! Evo šta danas radi.. – Alternativa

Devedesetih godina prošlog vijeka imali smo priliku da vidimo neke od najboljih vokala na našim prostorima, a neki od njih danas imaju zavidne karijere i svjetsku slavu. Ima i onih koji nisu mogli da se izbore sa svim tim i rano su odustali, tako da nisu uspjeli izgraditi svoje karijere.

U to vrijeme kultni život i muzička scena bili su puno više cijenjeni i bolji, nego što je to slučaj u današnje vrijeme, a samo najuporniji su uspjeli da se probiju na ovom poslu i pridobiju veliki broj publike.

Marina Živković postala je jedna od njih, koja je nakon objavljivanja pjesme ”Plavi haos” postala jedna od omiljenih ženskih vokala i za nju su svi predviđali dobru karijeru. Počela je praviti dar mar gdje god da se pojavi, a kasnije je koncerte pravila sa Acom Lukasom koji su bili jako posjećeni i uvijek se tražila karta više.

Ali, onda je odjednom odlučila da se povuče sa javne scene, iako nikada nije jasno naglasila da će to uraditi. Kako smo naknadno saznali, 2006. godine pjevačici je dijagnostikovana jedna od najtežih bolesti, karcinom, te je odlučila da se povuče.

Sada se zove Maha Matra i bavi se samo duhovnim liječenjem, te tvrdi kako je na ovaj način i sama uspjela da pobjedi bolest.