Vida Kokić koja živi u Loznici bavi se najstarijim zanatom više od trideset godina, a otkrila nam je da u toku svog radnog vijeka spavala je sa više od 50 000 muškaraca. Ispričala nam je svoju životnu priču, jer kako kaže, nema potreba da sakriva kako je sve počelo.

Sa ovim poslom počela se baviti kada je imala samo 17. godina, tako što ju je jedan porodični prijatelj poveo u Italiju da čuva djecu. Ali, na kraju je shvatila da je to bila laž i da ona neće čuvati nikakvu djecu, nego će se baviti prostitucijom.

Zahvaljujući ovom poslu uspjela je da obiđe gotovo sve gradove po Evropi, a ujedno je zaradila i mnogo novca, odnosno nekoliko miliona maraka. Vida nam je otkrila kako je znala za jednu noć imati i po trideset muškaraca, te bi zaradila oko 16 hiljada maraka.

Rodila je desetero djece, a ne zna niti jednom ko mu je otac. Danas se za nju kaže da je najpoznatija prostitutka u cijelom svijetu, a Vida kaže da je bila i sa sportistima, biznismenima, pa čak i sa poznatim političarima. Nije uvijek za svoje usluge tražila novac, bilo joj je dovoljno nekad i da se prepusti uživanju.

Vida kaže da je zahvaljujući svom poslu obezbjedila sebi lagodan život, pa se ne mora brinuti kako će po stare dane da živi.