Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Oni potrošili 12 000 eura na WC, a neko nema hljeba da jede! Pogledajte kako su uredili kupatilo.. SRAMOTA! – Alternativa

Kemiš iZorica Brunclik jedan su od najpoznatijih bračnih parova na estradi, čija ljubav traje već nekoliko destljeća. Na svakom koraku pokazuju svoju ljubav i govore o njoj, te žele da svako jednomm doživi ovo što su oni. Iz njihove velike ljubavi rodila se kćerka.

Ovaj bračni par napravio je vilu po svom ukusu u kojoj uživaju i raduju se svakom novom danu. Jednom prilikom u svom domu su ugostili Ognjena Amidžica, poznatog voditelja na Pink televiziji i njegovu ekipu, kako bi napravili intervju.

Tom prilkom su svima pokazali kako izgleda luksuzni dom koji je u vlasništvu Zorice i njenog supruga. Kako je Kemiš otkrio, nikada se nije brinuo o uređenju doma, nego je taj posao prepustio svojoj supruzi, jer vjeruje da će ona uvijek da izabere najbolje za njih. Obzriom da su tokom svih ovih godina mnogo putovali, ona bi sa svakog putovanja donosila neki dekor koji bi se uklopio u njihov dom.

U emisji su rekli kako je njihoa ljubav iz godine u godinu sve veća, a Ognjen je bio iznenađen kada su mu dopustili da snimi kako izgleda cijela njihova kuća. Zorica je za samo uređenje kupatila potrošila 12 000 eura, kako bi kupila najljepse italijanske pločice, i wc šolju.

Ognjen nije mogao vjerovati svojim očima, dok je široka narodna masa iznenađena i bijesna što neko troši toliki novac na gluposti, dok drugi narod nema šta da jede.

Pogledajte naredni video: