Psihijatar iz Srbije, Jovan Marić došao je u veliku žiću javnosti kada je tokom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji rekao nekoliko rečenica koje su zaista zgrozile javnost. Zadnjih desetak godina, on često izjavljuje neke problematične stvari, koje šokiraju javnost i niko ne bi ni pomislio da jedan psihijatar može ovako nešto da kaže.

Osim što se bavi ovim poslom, u posljednje vrijeme počeo se baviti i ”sajber pros*itucijom” gdje je postao veliki stručnjak. Ispričao je neka svoja iskustva, odnosno da su ga pojedine osobe angažovale da neke djevojke nauči kako da e ponašaju, odnosno kako da zavode muškarce i da oni za njima polude.

Dok je gostovao u ovoj emisiji govorio je o veličini oorgana kako kod muškaraca tako i kod žena, te da žene poslije određenih godina više nizašta ne služe i muškarcima kao takve nisu ni potrebne.

”Kada na ulici vidite nekog lijepog i zgodnog muškarca kako šeta sa ružnjikavom ženom, pomislite šta on radi s njom, ali možda je ona pravi majstor u krevetu, što je nejmu zapravo i potrebno. Obzirom na svoj izgled, ona mora mnogo da se trudi u krevetu, što to nije slučaj sa lijepim djevojkama, koje ne moraju ništa raditi kako bi zadržale svoje muškarce. Kada dođu u pedesete godine ženama otkucava i biološki sat. ”- rekao je psihijatar.

Dodao je i kako žene moraju ušutiti kada im to muškarac kaže, jer se zna ko je glava kuće i čije riječi moraju da se poštuju.

Šta vi mislite o njegovim izjavama? Da li se slažete?