Moramo da kažemo kako je Suzana neko ko je od početka svoje karijer ena sebe skrenuo pažnju svojim izgledom ,svi je znaju i po nadimku Loto djevojka, a ona je mogla da bira s kim žečli da bude, toliko su je bila poželjna.

Da ne budemo lažno skromni izabrala je najimućnijeg, imala je izgleda oduvijek ukusa za neke stvari. Ona je sa Sašom, svi znamo da je dugo bila van estrade pa je prije nekoliko godina izbacila jedan album. Ona je izuzetno talentovana, ali nema potrebe da radi, sama je rekla:

Iznad teksta možete da vidite koliko je smršala, progovorila je o tome, neki kažu da se osušila, a ona kaže da je imala psihičkih problema kada  se ug0jila, došla je do skoro 90 kilograma, što je l0še uticalo na njeno samopouzdanje i život.Svako treba da izgled aonako kako se dobro osjeća ,dodala je, a ona kaže da se sad osjeća super.

09, November, 2017, Belgrade – Celebration of 100 Suzana’s tv show. Suzana Mancic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 09, novembar, 2017, Beograd – Proslava 100 emisije Suzanin izbor. Foto: Antonio Ahel/ATAImages