Da li se na Balkanu djeca pravilno odgajaju, da li je na Balkanu zavladalo nasilje među djecom. Pogledajte video koji vam donosimo u ovom proligu gdje “prava muškarčina” odgaja svoga sina.

Na video se mogu vidjeti djeca koja se svađaju na ulici nakon vraćanja iz škole, ali zatim snimak se pomjera na oca od jednog dječaka koji govori svom sinu da udari ovog drugog dječaka, a ovaj drugi dječak mu ne smije uzvratiti jer se boji oca od ovog prvog dječaka.

Snimak nam je došao iz Novog Sada koji je odnedavno posao i poznat kao grad kriminala, a nije ni čudo ako se ovako djeca odgajaju.

Nadajmo se da je ovo samo jedan pojedinac kojem je mjesto iza rešetaka i da još uvijek ima nade za naše društvo.

Stvarno je žalosno kad gledamo ovakve prizore i roditelje koji dopuštaju nasilje a pogotovo roditelje koji ga i potiču, pa onda ovaj mališan nema nikakve šanse da odraste u normalnu odraslu osobu. Od samog rođenja on je osuđen da bude proprast društva.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsrbende%2Fvideos%2F1618189848221331%2F&show_text=0&width=266″ width=”266″ height=”476″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen=”true”></iframe>