Već dugi niz godina Dragana Mirković je na javnoj sceni i o svom životu je dosta puta govorila. Kao i što znate, neke stvari je pokušavala vješto da sakrije, u čemu je često i uspjela. Svoju privatnost ne želi da dijeli sa širokom narodnom masom, pa čak i kada su u pitanju neki od njenih najvećih obožavatelja.

Dok je gostovala u jednoj televizijskoj emisiji, jedan od voditelja ju je upitao koliko ima godina, ali Dragana nije željela da odgovori, nego se samo počela smijati i rekla da pređu na neko sljedeće pitanje.

Naime, ona je 18. januara napunila 52 godine, iako su svi bili ubijeđeni da je dosta mlađa. Ona je mnogo ulagala u svoj fiički izgled, napravila nekoliko estetskih korekcija, a i danas često odlazi na razne korekcije kako bi izgledala što mlađe, atraktivnije i privlačnije.

Velika njena prednost u odnosu na njene koleginice je u tome što je Dragana jako veselog duha i na njenom licu uvijek možemo da vidimo osmijeh. Dobro se nosi sa svojim godinama, a jedna je od rijetkih na estradnoj sceni koja iza sebe nema mnogo skandala, jer je uvijek pokušavala da svojoj djeci omogući normalno odrastanje.

Osim što je maksimalno posvećena karijeri, tako je posvećena i svojoj porodici sa kojom uživa kad god je to moguće. Koliko ste vi mislili da Dragana ima godina?

Svoje mišljenje pišite nam u komentare!