Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

OTKRIVENO KOLIKO JE ARKAN PLATIO CECU: Zavrtiti će vam se u glavi kada čujete o kojoj cifri je riječ! – Alternativa

Željko Ražnatović Arkan, slobodno smijemo reći da je bio jako posesivan kada je u pitanju njegova draga Svetlana Ceca. Nije htio ni sa kim da je dijeli, bio je spreman sve da uradi za nju.

Toliko ju je volio da mu ništa nije bilo teško za nju učiniti, niti je štedio kada je ona u pitanju. To nam govori i ova činjenica, odnosno cifra koju je bio spreman da plati kako bi ona postala njegova supruga. O njihovoj svadbi govorilo se mnogo , pa čak i godinama poslije toga, a često su je i nazivali ”svadbom decenije”.

Došli su i mediji kako bi snimili i ispratili kako se sve odvijalo i da se desila kupovina mlade, a onda su to emitovali na malim ekranima i ljudi širom Balkana su imali priliku da vide kako je to sve izgledalo. Pjevačicu je prodala njena sestra Lidija, koja nije odustaja nego je od Arkana tražila samo još više novca.

Koliko god da dobije, samo bi govorila da želi još, jer Ceca po njenim riječima nije bilo kakva mlada, nego najbolja. Na kraju joj je Arkan dao aktovku koja je bila prepuna novca, skupocjenim satovima, ali i ogrlicom koja je imala dijamante na sebi. Na osnovu priloženog možemo zaključiti da ga je baš mnogo koštala.

Nakon Arkanove smrti, Ceca je dobila svo nasljedstvo u kojem i dan danas uživa, te se ubraja u najbogatije ličnosti na našim prostorima.