Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ovaj dokument su krili godinama, ali sada se otkrila istina: Tito je bio u kontaktu sa nacistima, a ovo je dokaz! – Alternativa

Tajni izvještaji koji mogu mnogo toga da otkriju o Titovom identitetu, prisutni su još iz septembra 1942. godine. Pripadnici Gestapoa su pripisali nekoliko lažnih identiteta Titu, kao što su Toša Tišmar, Kamilo Horvatin, Jozef Vaclaj, Lebedev, Ivan Brozović, Josip Tomanek, Tihomir Tomić, Niderle, kao i Filip Filipović.

I dan danas njegov identitet dovodi se pod veliko pitanje, a objavljene su i razne knjige o ovoj temi. Čak je i jednom pripadniku tajne policije odrubljena glava, jer nije završio misteriju oko ličnosti bivšeg predsjednika Jugoslavije.

Prema tim dokumentima, utvrđeno je da SS-ovci su imali problem kako da otkriju ko je Tito, odnosno nisu znali ni kako je nastani ni kako je izgledao. Mnogima je biloo u cilju i da saznaju kako izgleda njegov dnevni red, ali nije im polazilo za rukom. Jedan od prvih tajnih izvještaja napisan je 1942. godine, kada je ispitano nekoliko njemačkih časnika koji su bili zarobljeni poslije napada Partizana i to na tvornicu metala koja se nalazila u Livnu.

Oni su pušteni kada se desila razmjena zarobljenika. Jedan od njemačkih časnika imao je priliku da porazgovara sa Titom, te je otkrio kako je Tito poslije zabrane Komunističke parterije na prostoru Jugoslavije, postaje jedan od njenih neslužbenih vođa.

Iako se malo zna o njegovom životu, svako pokušava da sazna što više informacija, jer bi one bile dobra vijest čak i u današnje vrijeme.