Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ovaj pjevač je misteriozno nestao, kao i Mateja Periš! Šta se zaista desi s njima!? – Alternativa

Dvedesetsedmogodišnji Mateja Periš nestao je sa noći 30. na 31. decembar, nakon što je iznenada ostavi svoje prijatelje u klubu ”Gotik” i uputio se u nepoznatom prvcu. Od tada od ovog mladića nema ni traga ni glasa. Njegov otac Nenad Periš, nekoliko puta je izjavio kako samo želi da zna gdje mu je sin.

Stručnjak za bezbjednost iz kriminalnog centra, Ratomir Antunović naglasio je kako postoji mogućnost da je Mateja još uvijek živ, te ovaj slučaj uporedio sa sličnim slučajem koji se desio devedesetih godina prošlog vijeka, kada je nestao jedan od naših pjevača, a njegovo tijelo nikada nije pronađeno.

Prema njegovim riječima, moguće je da je taj pjevač promijenio identitet i nastavio sa normalnim životom, pa tako isto da je učinio i Mateja. Vjerovatno ste i vi čuli za ovu priču o pjevaču, a radi se o Dušanu Dušku Kostiću. On je postao slavan po pjesmi ”Sačuvaj tajnu, ljubavi moja”.

Postoji vezija da je on 13. moja 1996 godine skočio sa Pančevačkog mosta i izvršio samoubistvo. To nikada nije zvanično potvrđeno , niti je njegovo tijelo pronađeno u Dunavu. Antunović je naveo i da treba istpitati u kakvim je odnosima Periša bio sa svojim roditeljima.

”Možda je želio da se odvoji od svojih roditelja, a da pri tome njima ništa ne javi. Sve ukazuje da je on htio zavarati svoj trag i samo odjednom nestati. Moraju se razmotriti i koji su razlozi nestanka.”- rekao je.