Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ovakva prolava rođendana još nije viđena: ”Jakov je Srpski sin! Njgova torta vrijedi 5 000 eura!” – Alternativa

Na našoj estradnoj sceni, Seka Aleksić je jedna od rijtkih koja se može pohvaliti lijepim i skladnim životom kojeg vodi sa svojim suprugom Veljkom. Oni su željeli još na početku braka da se odmaknu od gradske buke, pa su kupili imanje na kojem su napravili vilu za svoju porodicu i u njoj svakodnevno uživaju.

Uživaju u tom prelijepom ambijentu sa svoja dva sina i ništa više im nije potrebno. Mali Jakov prije nekoliko dana proslavio je svoj peti rođendan, a kako je sve to izgledalo pokazivala je Seka na svom instagram profilu objavljujući slike sa proslave.

Veljko i Seka su napravili proslavu rođendana u jednom restoranu, a obezbjedili su i crtane likove medu i Mašu kako i se najmlađi članovi što ljepše zabavili.Gosti su bili obučeni u posebne majice, na svakom od njih je pisalo njihovo ime i nacrtan klovn. Isto tako su obučeni Veljko i Seka. Prostor su dekorisali kao cirkus, a na svakom stolu nalazile su se figure raznih životinja.

Centralna figura koju su obezbjedili za proslavu bio je Spajdermen koji je samo vrištao. I torta za maloj Jakova bila je u obliku cirkuslog šatora a tu su se nalazile i figure majmuna i medvjeda. Nije bilo mnogo gostiju, sapo prijatelji poredici Aleksić i njihovi najmlađi članovi. Proslava je bila vrhunska. Svi su uživali i pjevali.

Jakova su upitali koja mu je rođendanska želja, a on je rekao da ima samo želju da dobije sestru. Nadamo se da će mu se želja ostvariti i da će Seka uskoro objaviti da je u dugom stanju.