Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ovakvu je nikada niste vidjeli! Ceca u kućnom izdanju i bez šminke: Evo šta radi navečer, ovo je sramota!! – Alternativa

Iako joj je ime Svetlana, ona je od početka svoje karijere poznata kao Ceca. Uspjela je kao jako mlada da se probije na vrh estradnog neba i već godinama je jedna od najpopularnijih pjevačica. Već nekoliko puta smo govorili o njenoj karijeri i kako je uspjela da se izdigne iznad ostalih, tako da sada nećemo govoriti o tome.

Kao i po drugim pitanjima, tako je slučaj i sa Cecom. Postoje one osobe koje polude kada čuju njenu pjesmu i prate je po mnogim koncertima, dok ima i onih koji se ježe kada samo čuju njeno ime i nikada nisu voljeli slušati njene pjesme. To je sasvim normalno, jer mišljenja ljudi su uvijek bila podijeljenja po pitanju svega.

Već neko vrijeme je veoma aktivna po društvenim mrežama, jer očigledno ne želi da izgubi svoju publiku. Objavljuje slike, ali rijetko kada upali live da priča sa svojim fanovimaa. Međutim, jednog dana je ipak odlučila da se malo javi svojim pratiocima, što je izazvalo buru komentara i raznih medijskih natpisa.

Ceca je bila u opuštenom kućnom izdanju, na licu nije imala nikakve šminke, a mnogima je bilo interesantno slušati je dok govori o raznim temama. Velika većina je bila u šoku kada su je vidjeli kako izgleda bez šminke, dok su neki pisali da je dobro što je imala hrabrosti takva da se pojavi.

Šta vi mislite da li je Ceca pogriješila što se javila u kućnom izdanju ili da je ipak trebala sređena da drži live, jer je ona poznata ličnost!? Svoje mišljenje pišite nam u komentare!