Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ovo je brat Jelene Karleuše, pojavio se u njenom spotu, pa nestao iz javnosti: ŽENE LUDE ZA NJIM, A EVO KAKO IZGLEDA.. – Alternativa

Jelena Karleuša, mega diva, od početka svoje karijere bila je jako predana pokušavala da uspije u svom poslu, a i dan danas da očuva svoj status. Iako je mnogo vremena i truda ulagala da održi svoju karijeru na najevećem nivou, njoj su jako bitni i porodični odnosi.

Uvijek je isticala da joj je porodica jako bitna i da ništa ne može da zamijeni ljubav koju osjeća od njih. Pored dvije kćerke, veliku podršku u poslu joj je pružao i muž Duško Tošić.

Rado je govorila i o svojoj tetki, odnosno sestri pokojne majke Divne Karleuše, Danijeli Dmitrović koja je uvijek bila pored nje i uz nju kada joj je bila najpotrebnija. Njih dvije sus e naročito zbližile poslije Divnine smrti i dodatno učvrstile svoj odnos.

Jelena je u dobrim odnosima i sa njenim sinom Markom Dmitrovićem koji ne želi da bude u javnosti, ali je konstantno pored Jelene i veliki joj je oslonac u životu. Njega smo imali priliku da vidimo u njenom spotu za pjesmu ”Samo za tvoje oči”. Iako nije ljubitelj muzike kojom se Jelana bavi, on je želio da se pojavi u spotu, dok je veliki ljubitelj rock i metala.

Danas su Marko i Jelena u odličnim odnosima, jako bliski, a često ih i posjećuje u porodičnoj kući.