Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ovo je Cecin i Karleušin kraj: Estrada duguje Marini preko 90 000 eura, a one najviše! Marinin sin traži isplatu duga! – Alternativa

Marina Tucaković preminula je nakon teške bolesti, a sahranjena je odmah pored sina Miloša, jer je to bila i njena posljednja želja. Kada je Marina saznala da boluje od opake bolesti, počela je da traži način kako bi se izliječila. Nije željela da se bavi dugovanjima i da od pjevača traži novac koji su joj ostali dužni.

Marina je napisala mnoge testove, a najljepše pjesme nose upravo njen potpis. Međutim, svako dugovanje pisala je u rokovnik i ko je dužan i koliko. To je sada našao njen sin Milan Radulović Laza, koji je počeo da naplaćaju majčine dugove.

”Vodila je računa o svemu, sve je zapisivala, kome je ponudila pjesmu, kome je prodala, po kojoj cijeni, da li je odmah neko platio sve ili je davao novac u ratama. Od početka svog rada uvijek je sve zapisivala, da ne bi kasnije bilo nije tako. Ne zna mnogo osoba za taj rokovnik, samo njen sin Laća i Futa, a kako sad saznajem on će krenuti da naplaćuje sve dugove, jer je i sam nekoliko puta vidio kako mu majka pati, jer joj majci nisu plaćali za tekstove.

Iako su mnogi od njih znali koliko joj je potreban novac za liječenje, niko nije došao i isplatio dug. Nju je to nerviralo, nije joj bilo jasno kako ljudi ne osjećaju sram, pa čak niko od njih nije je nazvao i izvinuo se što još uvijek nije platio pjesmu, a ista je postala veliki hit.

Čim se sve smiri oko sahrane i Laća dođe sebi, početi će da naplaćuje dugove. Prema podacima iz rokovnika dugovanja su preko 90 000 eura, što nije malo novca.”- rekao je izvor blizak porodici Tucaković.