Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ovo je djevojka koja je poginula u zemljotresu: Pred tragediju iftarila u džamiji i klanjala teraviju! – Alternativa

Elmira Sefo 27-godišnja djevojka nažalost je preminula sinoć u Mostarskoj bolnici usljed povreda zadobijenim padom stijene na njenu kuću u Stocu što je izazvano potresom.

Veći dio stijene se nažalost odvojio i pao na porodičnu kuću u kojoj je živila Elmira sa svojom porodicom prilikom čega je Elmira zadobila teže tjelesne povrede a ostatak članova njene porodice su prošli sa lakšim tjelesnim povredama

Oglasili su se i iz civilne zaštite Stolac: “Nažalost možemo potvrditi tužnu vijest djevojka koja se u trenutku potresa zadesila u svojoj obiteljskoj kući večeras je preminula u bolnici u Mostaru. Sa njom su u kući nezvanično bila još dva člana obitelji. Stepen njihovih ozljeda nije nam poznat trenutno”

Prijatelji i rodbina se opraštaju od stradale djevojke putem društvenih mreža, a jedan od njih je napisao: “Ispostiti dan petka, iftariti u džamiji, hizmetiti postačima, klanjati jaciju i teravih namaz… Otišla je kući svojoj poslije teravije i preselila na bolji svijet, inshallah šehid. Allah joj se smilovao, Amin”