Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

OVO JE GLAVNI RAZLOG RAZVODA NAJPOZNATIJEG PARA: Duška Tošića i Jelene Karleuše! – Alternativa

Mega popularna pjevačica Jelena Karleuša prije nekoliko dana objavila je na svom Instagram profilu da se razvodi od svog supruga Duška Tošića, sa kojim je provela četrnaest godina braka. Oni su uvijek važili za jedan od najskladnijih i najljepših parova na našoj javnoj sceni, te su se mnogi rastužili kada su saznali za ovu vijest.

Nije dugo trebalo da se počne polemisati o tome zašto i kako je došlo do njihovog razvoda, čak su se počele pojavljivati i razne lažne vijesti, ali samo u cilju što veće promocije određenih portala.

29, May, 2020, Belgrade – Shooting of TV music show Zvezde Granda held in Grand TV. Jelena Karleusa. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 29, maj, 2020, Beograd – Snimanje emisije Zvezde granda u tv studiju Grand televizije. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena je tokom obraćanja svojoj publici i pratiocima na pomenutoj društvenoj mreži istakla, da je do razvoda braka došlo nakon što se Duško više nije vidio kao član njihove porodice, i da je to jedan od glavnih razloga razilaženja. Dodala je kako će u narednom periodu da dođe i do raspodjele njihove imovine, ali da će svakako sve da ide njihovim kćerkama, Atini i Niki.

Obzirom da pjevačica zna kakvi su mediji i šta je očekuje u narednom periodu, oglasila se i po tom pitanju te dodala kako ne očekuje razumijevanje sa njihove strane, jer na to nije ni navikla, ali da zbog kćerki moli da budu blaži i paze kakve stvari će sve da pišu.

Nadamo se da će Jelana što lakše prevazići ovaj razvod, i da će se vratiti na velika vrata, što govore i mnogobrojni koncerti koji su jako posjećeni.