Već nekoliko dana u centru medijske pažnje jeste Bogdan Ilić, jedan od definitivno najpoznatijih jutjubera na našim prostorima, a javnosti je poznat i pod nadimkom Baka Prase.

I prije nekoliko mjeseci također se o njemu govorilo kada su ga krivili za smrt mlade djevojke i jutjuberke Kristine Kike Đukić, koju je Ilić nekoliko puta prozvao u svojim videima i oni nisu bili u dobrim odnosima. On je pokušavao na razne načine da dokaže kako s tim , nema apsolutno nikakve veze.

Ali, iako se sve to izdešavalo, on nije prestao da iz dana u dan iznenađuje svoje pratioce i fanove. Skoro se pojavio snimak na kojem se vidi njegov izlupani Ferari koji je jako skupocjen automobil. Čak se pojavio i snimak kako reaknimiraju Ilića, što je izazvalo veliku zabrinutost među njegovim fanovima.

Baka Prase nije dozvolio da ovaj snimak u velikoj mjeri uzdrma njegove fanove, pa je ubrzo otkrio kako auto nije njegovo, kao ni da se nije desila nikakva saobraćajna nesreća, nego je sve to urađeno u cilju snimanja spota za njegovu novu pjesmu.

Šta vi mislite o ovom mladiću? Podržavate li njegov rad ili ipak mislite da u određenim situacijama pretjeruje?

Svoje mišljenje pišite nam u komentare!